3 Νοεμβρίου: Ετήσια αναφορά ΟΙΑ και διάλεξη Jill Hilditch (Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ): “Ceramic technology in the digital world: new approaches to past and present knowledge transfer”

Στις 3 Νοεμβρίου (7:00 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη ετήσια αναφορά του Ολλανδικό Ινστιτούτο, για πρώτη φορά από το ξέσπασμα της κρίσης COVID19. Με την ευκαιρία αυτή, ο διευθυντής της NIA καθ. Dr. Η Ann Brysbaert θα κάνει μια επισκόπηση των δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν εντός και εκτός Ινστιτούτου την περίοδο 2019-2021, εστιάζοντας φυσικά στις δραστηριότητές μας στον τομέα της αρχαιολογικής έρευνας.

Στη συνέχεια, η Δρ. Jill Hilditch (Αναπληρωτής Καθηγητής Αρχαιολογίας, ACASA, Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ) θα δώσει μια διάλεξη με τίτλο «Ceramic technology in the digital world: new approaches to past and present knowledge transfer». Μια σύντομη περίληψη αυτής της διάλεξης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η διάλεξη θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Zoom, ενώ περιορισμένος αριθμός θέσεων στην αίθουσα διαλέξεων είναι διαθέσιμος για τους ενδιαφερόμενους. Για να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.
Για μια θέση στη βιβλιοθήκη μας (και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις) παρακαλώ να στείλετε email στο ΟIA.