Το OIA στη ραδιοφωνική εκπομπή «Βιβλιοθήκες στα FM»

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι στις 12 Ιανουαρίου 2024 η Διευθύντρια του ΟΙΑ Καθ. Δρ. Ann Brysbaert και η Βιβλιοθηκονόμος, Σωτηρία Νικολού, ήταν καλεσμένες από την Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης στη ραδιοφωνική εκπομπή «Βιβλιοθήκες στα FM», όπου παρουσίασαν το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών και τη Βιβλιοθήκη του.

Ήταν μια ωραία συζήτηση μεταξύ της Αντιπροέδρου της ΕΕΒΕΠ, κ. Ηρώ Τζορμπατζάκη και της κ. Μαίρης Ζεκεντέ, Μέλος της ΕΕΒΕΠ. Η Διευθύντρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ιστορία του ΟΙΑ, τη λειτουργία του, τη συνεργασία με τα Ολλανδικά Πανεπιστήμια, τις υπηρεσίες, τις διαλέξεις και τα μαθήματα. Στη συνέχεια η Βιβλιοθηκόνομος παρουσίασε συνοπτικά τη Βιβλιοθήκη. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του υλικού, στη Συλλογή Τρωιάνου, στο ωράριο λειτουργίας, στις εκδόσεις του ΟΙΑ, καθώς και τα μελλοντικά σχέδια της Βιβλιοθήκης, ανακοινώνοντας και την έναρξη του νέου κύκλου διαλέξεων με την ονομασία “Byzantine Talks NIA”.

Το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών ευχαριστεί ιδιαίτερα την Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής και το Ραδιοφωνικό Σταθμό «Επικοινωνία 94FM» για τη φιλοξενία τους.

Παρακαλώ πατήστε εδώ για την ακρόαση της εκπομπής.